VARMEPUMPE LUFT/VANN

En luft-vann varmepumpe henter varmen fra ute- eller avtrekksluft og distribuerer den i boligen via vannbåren gulvvarme eller radiatorer. Hvis boligen din i dag har oljefyring, kan du i tillegg få tilbake penger til å fjerne oljekjele og tank.

Panasonic Aquarea luft til vann varmepumpe er driftssikkert og passer perfekt til romoppvarming og produksjon av varmtvann i nye og eksisterende boliger med vannbåren varme fra 100 – 300 m². Panasonic Aquarea har meget høy varmekapasitet og egner seg meget godt til gulvvarme- og radiatoranlegg med temperaturer inntil 55 C°.

Med Panasonics innovative Aquarea luft til vann varmepumpe får du en av markedets mest energi- og kostnadseffektive varmepumper. Aquarea egner seg for installasjoner i nybygg eller for å erstatte eksisterende dyre sentralvarmekilder.

Takket være de smarte, integrerte rørledningene på undersiden er installasjonen rask og enkel, uten overraskelser.

Når systemet er installert brukes energi fra uteluften for å gi deg et behagelig inneklima året rundt. Aquarea leverer oppvarming om vinteren via viftekonvektorer, elementer eller gulvvarme og behagelig avkjøling om sommeren, samt varmtvann hele året.

For å redusere kostnadene ytterligere kan våre luft-vann varmepumper også kombineres med solenergi.

Panasonics Aquarea-varmepumpe gir besparelser på opptil 80 % på oppvarmingsutgifter sammenlignet med elektriske varmeapparater. Panasonics luft-vann varmepumper er utstyrt med et innovativt lavenergisystem som gir perfekt innetemperatur og gir hjemmet varmt tappevann selv når det er veldig kaldt ute. En luft-vann varmepumpe varmer opp og kjøler ned hjemmet for best mulig inneklima. Det er også renere, sikrere, billigere og mer miljøvennlig enn gass, olje eller elektrisitet.

Utedelen kan enkelt kobles til solcellepaneler og varmer opp husholdningsvann, elementer og gulvvarme.

Panasonics luft-vann varmepumper kan også kobles til et eksisterende sentralvarmeanlegg for å redusere installasjonskostnadene. Det er ett av de mest innovative alternativene for oppvarming av hus. Klikk gjerne nedenfor for å lese mer om de respektive luft-vann varmepumpene eller kontakt oss her, så hjelper vi deg med å velge riktig varmepumpe til ditt hjem.