VARMEPUMPE LUFT/LUFT

En luftvarmepumpe eller luft til luft-varmepumpe som den også kalles, består av en utendørsenhet og én eller flere innendørsenheter.

Utendørsenheten tar varme fra uteluften og overfører den til innendørsenheten, som deretter fordeler luften rundt i huset ved hjelp av en vifte. Det er ikke mulig å varme opp kran- eller radiatorvann med en luft til luft varmepumpe.

Ettersom en luft til luft varmepumpe henter og benytter uteluft, kan virkningsgraden variere avhengig av utetemperaturen. Synker temperaturen, avgir varmepumpen mindre varme til huset samtidig som energibesparelsen blir noe mindre.

Derfor fungerer denne typen varmepumpe best som supplement til andre oppvarmingssystemer, for eksempel elektrisk varme. Likevel kan man som regel spare 30-50 % av husholdningens varmebehov.

Panasonic utvikler luft til luft varmepumper for alle typer boliger. Panasonic tilbyr et komplett utvalg av varmepumper spesielt tilpasset nordisk klima og bruksområder. Det gjør det enkelt å finne den beste løsningen nettopp for deg – fra veggmonterte systemer til gulvmodeller, fra split- til multisplitenheter.

Sortimentet omfatter flere forskjellige modeller som passer til ulike typer boliger. Klikk gjerne for å lese mer om de respektive luft til luft varmepumpene eller kontakt oss her, så hjelper vi deg med å velge riktig luftvarmepumpe til ditt hjem.

PANASONIC

CS-CE9PKE / CS-CE12PKE

CE Inverter-modeller er kraftige, ekstremt effektive og alltid der når du trenger dem. Disse modellene har 10 % mer luftstrøm sammenlignet med tidligere modeller i automatisk viftemodus. Mer luft strømmer, slik at ønsket temperatur enkelt kan oppnås og man kan nyte en behagelig temperatur hjemme.

PANASONIC

CS-NE9PKE / CS-NE12PKE

Gjennom Econavi- og inverterteknologien tilbyr Etheria en høy effektivitet, store energibesparelser og maksimal komfort. Ethereas stillemodus og kraftfulle luftstrøm gjør innendørsklimaet behagelig å oppholde seg i, samtidig som en sollyssensor automatisk justerer temperaturen.

PANASONIC

CS-HZ9RKE / CS-HZ12RKE

Panasonic Flagship er, med sin enestående ytelse og driftssikkerhet, en av Nordens mest solgte varmepumper. Dens effektivitet bidrar til å opprettholde et behagelig innendørsklima selv ved  utendørstemperatur på ned til -35 °C. Flagship leveres med internettstyring og luftrensingssystem.

PANASONIC

CS-NE18PKE
Perfekt for store hjem, garasjen og kontoret. Maksimal kapasitet på 8,2 kW (+ 22 % sammenlignet med NE12). Utstyrt Econavi-sensor og nytt Nanoe-G luftrensingssystem som gir overlegen effektivitet og komfortabelt inneklima. Econavi-teknologien med sollyssensor justerer automatisk innetemperaturen.