REKKVERKSYSTEMER

Skal du bygge rekkverk har du mye å velge mellom. Tiden da rekkverket måtte bygges plank for plank er forbi. På utkikk etter rekkverk – nytt gelender i rustfritt stål?

Crosinox er en produktlinje av rustfrie ståldeler. De fleste delene er beregnet på å skru sammen med skruer, men i enkelte tilfeller kan delene også sveises. Det betyr at alle produkter i serien settes sammen uten bruk av spesialverktøy.

Crosinox-serien med sine rustfrie stålmoduler er designet med fokus på norsk funksjonalisme og eleganse.

Med det kjempestore utvalget av komponenter er det mulig å løse de mest avanserte oppgaver i rekkverk/gelendere. Resultatene blir elegante. Sammen med materialer i tre eller glass kan man med dette systemet oppnå meget stilige løsninger.

Informasjon om de forskjellige delene, monteringsveiledninger, datablad, teknisk informasjon, nyheter finner du på Crosinox sin norske webportal, eller ved å kontakte oss direkte.

Husk at vi gjerne også bistår med statiske beregninger på nettopp ditt prosjekt.

Se video av produktet

Se video med eksempel på hvor enkelt CROSINOX – modulsystemet kan monteres. Du trenger ikke være fagmann for å få dette til.

Inspirasjonsgalleri

Sørlandsrekkverk

Vi leverer også det tradisjonelle Sørlandsrekkverket.

Vi kan tilby åtte ulike varianter av Sørlandsstolper til å lage rekkverk. To varianter med 40 x 40 mm firkantstål med henholdsvis to og tre hull. En 30 x 30 mm firkantstål med to hull. Fem varianter med rundtjern med diameter 30 mm med en til fem hull.

Vi kan også levere stolper etter spesialmål ved bestiling av flere enheter.

I tillegg til stolpene kommer håndlister, løpere og endeavslutning.