GASSPEISER

En gasspeis er enkel å vedlikeholde og den krever minimal innsats for å få fyr i. De fleste er utstyrt med en fjernstyring som du kan tenne ilden og justere varmen opp eller ned med.

Mange av gasspeisene har også mulighet for forhåndsprogrammert varmestyring, slik at fyringsøkonomien blir god. Oppvarmingen tar ikke lang tid, dermed kan du ha lav temperatur når du ikke er hjemme. Enda et felt du tjener inn penger på.

En gasspeis tar liten plass og det er enkelt å integrere den i boligens interiør. Den gir minimalt med utslipp og du slipper tradisjonell pipe, siden det meste som kommer ut er vanndamp.

Gasspeiser er en miljøvennlig erstatning fra vedovnene. Gasstanken blir plassert i bakken, og gassen kommer inn via rør til huset. Rørene går direkte til peisen, men du kan også koble den til gasskomfyr, gassgrill og varmtvannstank.

Utvalget går fra prosjektpeiser til designpeiser. Klassisk, moderne, nyskapende der bare fantasien setter grenser. Ta en titt på utvalget til våre leverandører i lenkene under og la deg bli inspirert.