Griller utformet for nordiske forhold

Propanspesialisten fører gassgriller fra Sunwind. Når du kjøper en gassgrill fra Sunwind kan du være trygg på at du kjøper høy kvalitet og gode funksjonelle løsninger. Grillene er designet og utviklet for å tilfredsstille det nordiske markedet.

Det vil blant annet si at det benyttes en type stål i grillene som bedre tåler å stå nær kysten, og høyeffektive brennere som holder effekten oppe også i kaldt klima.

I utviklingen av disse gassgrillene kombineres Sunwinds erfaring i gassmarkedet med kunnskapen til den største utstyrsleverandøren til norske restaurantkjøkken, Multi Storkjøkken. På grunn av gassens gode egenskaper i matlaging velger de fleste profesjonelle kokkene å tilberede maten på gass.

Multi Storkjøkken har utført mer enn 2000 installasjoner med gassutstyr i norske restauranter, deriblant Feinschmecker, Kastanjen, Sans, Brasserie A Touch of France, Lofoten Fiskerestaurant, Mauds, og Millennium. Multi Storkjøkken har spilt en sentral rolle i utviklingen av gassgriller fra Sunwind, du vil finne funksjoner i en Sunwind grill som gjør at du kan lage like god mat som den beste restaurantkokk.

Designed by Jamie

Jamie Oliver er en av verdens mest berømte tv-kokker, kokebokforfattere og produktutviklere for produkter til

matlaging. Jamie er en lidenskapelig grillentusiast og sammen med en av verdens største grillfabrikker har han nå utviklet en rekke fantastiske griller.

Uansett behov, enten det er en rask middag med venner eller en stor hagefest med hele gaten, har Jamie grillen som passer for deg. Serien er bygget for å vare og designet for å gjøre matlaging på grillen så rask, enkel og morsom som mulig. Sunwind er Jamies norske samarbeidspartner og leverandør av griller.

Jamie Oliver gassgriller er utformet slik at matlaging til selv en hel gjeng blir superenkelt. Som Jamie selv ønsker det, har grillene tykke støpejernsrister, og kontroll- panel i det beste rustfrie stål som gjør dem robuste til å tåle hyppig bruk. Grillene har mange praktiske funksjoner, som termometer i lokket, varmehylle til å holde maten varm, og hjul som gjør grillene enkle å manøvrere.  Gassgrillene finnes i seriene Home og Pro.